Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A koncepció lényege, hogy könnyen cserélhető, letisztult formavilágú felirati modulokból tetszőlegesen strukturálható, mégis egységes kinézetű információs rendszereket lehessen kialakítani, mely akár egy egész épület minden részén végigvonul.

Egy tipikus példa, egy nagy cég székháza, ahol a bejárati csarnokban az információs pultnál elhelyezett tábla mutatja, merre, melyik emeleten kik, és mik találhatók. A folyosókon a falakon, vagy belógatott táblákon lévő útmutatók már csak az adott helyszínen való még jobb tájékozódást segítik, de továbbra is egységes megjelenéssel. Az ajtókon lévő feliratok mutathatják, mire szolgál a mögötte lévő helyiség, kik dolgoznak ott, mi a feladatuk, vagy beosztásuk, stb. Végül a munkatársak asztalán is van egy-egy névtábla, de még mindig ugyanaz az egységes megjelenés.

Lehet akár egy nagy bemutató terem is, ahol továbbra is ugyanaz az információs rendszer, ugyanaz a dizájn, de itt a termékekről  kaphat a látogató jól strukturált, hasznos információkat. Természetesen a munkatársak, vagy a beosztásuk cserélődhetnek, bármelyik helyiség funkciója megváltozhat, bővülhet, egységek az egyik helyről a másikra költözhetnek, stb-stb. – mindez nem probléma, az információs rendszer könnyedén átalakítható.

A letisztult formavilágú AluSign alumínium rendszer szinte majdnem minden enteriőrben, szinte majdnem minden anyag és felületi struktúra mellé beilleszthető. Kombinálható az AluSign más sorozataival, vagy napjaink modern információ megjelenítő technológiáival, mint érintőképernyők, projektorok stb.

A struktúra kialakításában, a felirati dizájnban jobbára csak a képzelet szab határt.

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.