Weboldal építés

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Napjainkban már alapvető, hogy egy cég az interneten is jelen legyen. A saját weboldal tökéletes megjelenése kiemelten fontos, mert lehetséges ügyfeleink ezt látják meg először. Így a személyes találkozó előtt már sok kérdésre választ adhatunk, illetve komplett képet alakíthatunk ki cégünkről. Céges weboldalunk segítségével napi 24 órában adhatunk információt, mutathatjuk be cégünket, célkitűzéseinket, referenciánkat. A weblapunkon keresztül kommunikálhatunk is! Így még szorosabb kapcsolat épülhet ki üzleti partnereinkkel. Aki az interneten nem jelenik meg, az üzleti életben olyan, mintha nem is létezne!

Weboldalainkat cms rendszerrel készítjük mit is jelent ez:

Az utóbbi évek legnagyszerűbb találmánya a Google -on kívül a CMS tartalomkezelő rendszer. A CMS rendszerek fejlődése töretlen, és remek alapot szolgáltat ma már a legtöbb népszerű internetes honlapnak. A hagyományos honlapkészítéssel ellentétben már nem csak a webdesign guruk szerkeszthetnek honlapot, hanem a szoftveralkalmazások terén általában járatlanabb laikusok is némi odafigyeléssel. A CMS rendszerek nagy része nyílt forráskódú, melyeket nagy közösségek fejlesztenek folyamatosan, így ingyenesen hozzájuthatunk a mindig legfrissebb példányhoz. Kiegészítő modulokkal tovább bővíthetőek, így az egyedire szabhatóságuk szinte határtalan. A neten szinte megszámlálhatatlan honlap foglalkozik ilyen-olyan CMS rendszerhez használható kiegészítőkkel, ismertetőkkel és ún. templétekkel is, melyek segítségével egyszerűen telepíthető a CMS rendszerhez az áhított design.

Az alábbiakban bemutatjuk az általunk használt 2 CMS rendszert.

Joomla:

A Joomla az egyik legnagyobb felhasználói közösséget tömörítő CMS rendszer, akár e-kereskedelemi honlapok, és blog is fejleszthető a segítségével.

Fő előnyei: szakmai előírások, többnyelvűség, testre szabhatóság.

Kilátások: erős kihívója a felsőszintű CMS rendszereknek, használatát a jövőben is a fizetős, kereskedelmi jellegű kiegészítők biztosítják.

WordPress:

A WordPress egy egyszerű és elegáns CMS, tökéletes egyfelhasználós blogok, nagy számú sablon és modul érhető el hozzá az interneten.

Fő előnyei: a legkönnyebben használható CMS, könnyen testre szabható.

Általános jellemzők

  • Tárhely
  • Domain név 
  • Admin felület
  • MySQL adatbázis
  • Weboldal biztonság

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.