Webshop építés

 Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Minden évben egyre többen döntenek úgy, hogy vásárlásaikat az interneten, webáruházakon keresztül bonyolítják. Napjainkban komoly piaci hátrányt jelenthet egy kereskedő számára, ha nem rendelkezik webáruházzal. Könnyen eleshet attól a nagyszerű lehetőségtől, hogy szinte azonnal új vásárlókra tegyen szert, földrajzi helytől és időtől függetlenül. Ha a döntést meghozta, új webáruházat szeretne és a termék/szolgáltatás is készen áll az online értékesítésre, akkor nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Vélhetően szeretné elkerülni a tájékozatlanságból eredő hibák miatt kapott hatósági bírságokat. Minden ügyfelünk, aki webáruházat szeretne nyitni, megkap cégünktől minden olyan hasznos információt, ami szükséges ahhoz, hogy szabályos online kereskedelmet indíthasson.

Webshop segítségével még több embert érhet el, a nap 24 órájában elérhető lesz online üzlete. Már egy ideje megváltoztak a vásárlói szokások. Szinte minden esetben az interneten keresztül járunk utána egy-egy terméknek, szerzünk be róla információkat, keressük meg a legjobb árakat, feltételeket.

A webshopokat cms rendszerrel készítjük mit is jelent ez:

Az utóbbi évek legnagyszerűbb találmánya a Google -on kívül a CMS tartalomkezelő rendszer. A CMS rendszerek fejlődése töretlen, és remek alapot szolgáltat ma már a legtöbb népszerű internetes honlapnak. A hagyományos honlapkészítéssel ellentétben már nem csak a webdesign guruk szerkeszthetnek honlapot, hanem a szoftveralkalmazások terén általában járatlanabb laikusok is némi odafigyeléssel. A CMS rendszerek nagy része nyílt forráskódú, melyeket nagy közösségek fejlesztenek folyamatosan, így ingyenesen hozzájuthatunk a mindig legfrissebb példányhoz. Kiegészítő modulokkal tovább bővíthetőek, így az egyedire szabhatóságuk szinte határtalan. A neten szinte megszámlálhatatlan honlap foglalkozik ilyen-olyan CMS rendszerhez használható kiegészítőkkel, ismertetőkkel és ún. templétekkel is, melyek segítségével egyszerűen telepíthető a CMS rendszerhez az áhított design. Az alábbiakban bemutatjuk az általunk használt 2 CMS rendszert.

Joomla:

A Joomla az egyik legnagyobb felhasználói közösséget tömörítő CMS rendszer, akár e-kereskedelemi honlapok, és blog is fejleszthető a segítségével.

Fő előnyei: szakmai előírások, többnyelvűség, testre szabhatóság.

Kilátások: erős kihívója a felsőszintű CMS rendszereknek, használatát a jövőben is a fizetős, kereskedelmi jellegű kiegészítők biztosítják.

WordPress:

A WordPress egy egyszerű és elegáns CMS, tökéletes egyfelhasználós blogok, nagy számú sablon és modul érhető el hozzá az interneten.

Fő előnyei: a legkönnyebben használható CMS, könnyen testre szabható.

Általános jellemzők

  • Tárhely
  • Domain név
  • MySQL adatbázis
  • Admin felület
  • Weboldal biztonság
  • Okos telefonra, tabletre és asztali számítógépre optimalizált megjelenés
  • Letisztult, átlátható design
  • Felhasználóbarát, látogatók számára könnyen kezelhető
  • Jól kategorizált termékek, átlátható terméklista
  • Kereső optimalizálás

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.