Manapság nem csak az éttermekben válogatunk étlapról, online is egyre gyakoribb, hogy a vendéglátóegység a saját dizájnú étlapot felteszi a weboldalra, hogy online is elérhető legyen. Ennek nem csupán annyi a funkciója, hogy a vendég látja a menüsort, legalább ilyen fontos az is, hogy megkülönbözteti Önt a többiektől. Fontos, hogy étlap- és itallapja látványos, étvágygerjesztő, egyedi és minőségi legyen, hiszen ez is egy olyan eszköz, ami alapján a vendégek megjegyezhetik és visszatérésre ösztönzi őket. Ön biztosítja a tartalmat, mi mindezt esztétikusan megjelenítjük papíralapon.

Bővebben... »

Emlékkönyvek egyedi igények szerint bársonyba, plüssbe, bőrbe.Vendégkönyvek kötését vállaljuk vászon, bőr, plüss kötésben mindenféle, nem csak szabvány méretben, formában és színben rendezvényekre, esküvőre, kiállításokra, vendéglátó helységekbe, stb. Vendéglátó egységek részére készítünk étel- és itallapokat.

Bővebben... »

Elkészült a diplomamunka vagy a PhD dolgozata, már csak a bekötés van hátra. Nem mindegy kire bízzuk a hónapokon át készített tudományos munkánkat, mely emléket állít tanulmányainknak. A szépen bekötött szakdolgozat belelapozás nélkül is pozitív érzést kelt olvasójában.

Bővebben... »