Munkahelyi zaj és rezgésmérés, fénymérés, klímamérés

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A vizsgálatok célja a munkavállalókat érő zaj megítélési időre vonatkozó zajexpozíciójának meghatározása (LEX,8h), illetve az egyenértékű A-hangnyomásszint vizsgálata és értékelése.

A zajexpozíciós vizsgálat a 66/2005. (XII. 22.) EüM rendelet szerint történik.

Munkaterületen, vagy munkaterületekkel határosan lévő iroda, tárgyaló és egyéb helyiségekben a 3/2002. (II.8.) SzCsM-EüM együttes rendelet ír elő határértékeket, melyhez az adott helyiségben, illetve munkaterületen az egyenértékű hangnyomásszint méréseket szükséges elvégeztetni.

Rezgésmérések végzése a 22/2005. (VI.24.) EüM rendeletnek megfelelően.

Elvégezzük a munkavállalók rezgésexpozíciójának vizsgálatát

  • hatósági előírásra,

  • a dolgozók munkabiztonságának biztosítására,

  • munkahelyi kockázat elemzéshez.

Ki gondolná, hogy a buszvezetők olyan rezgésexpozíciónak vannak kitéve a munkájuk során, hogy az hosszú távon maradandó egészségkárosodást okoz?
Rezgésekre igényes munkahelyeken (pl. irodák) meghatározzuk, hogy a megfelelő akusztikai komfort milyen mértékben biztosított.

Segítünk, minden probléma megoldásában, mely mechanikai rezgésekkel kapcsolatos. Legyen az akár munkahelyen, irodában, épületben, lakószobában, járművön – földön, föld alatt, levegőben, vagy vízen. Rendelkezésünkre álló mérőrendszereink igen széles skálán adnak lehetőséget különféle rezgésvizsgálatok végzésére. Szakértőink szakmai felkészültsége pedig biztosítja, hogy a jogszabályoknak megfelelő dokumentációk elkészítése mellett a problémák megoldásának lehetőségeit is megadjuk.

Rezgésmérések végzése a 22/2005. (VI.24.) EüM rendeletnek megfelelően.

Elvégezzük a munkavállalók rezgésexpozíciójának vizsgálatát – hatósági előírásra, – a dolgozók munkabiztonságának biztosítására, – munkahelyi kockázat elemzéshez, Szükség szerint megadjuk a munkakörben dolgozók megbetegedési valószínűségét.

Kézben tartott gépek esetében meghatározzuk a gép rezgésemisszióját az MSZ EN ISO 20643:2008 számú szabvány szerint. Ki gondolná, hogy egy légkalapácsot naponta 10-15 percnél többet nem szabadna használni?

Segítünk, minden probléma megoldásában, mely mechanikai rezgésekkel kapcsolatos. Legyen az akár munkahelyen, irodában, épületben, lakószobában, járművön – földön, föld alatt, levegőben, vagy vízen.

Rendelkezésünkre álló mérőrendszereink igen széles skálán adnak lehetőséget különféle rezgésvizsgálatok végzésére. Szakértőink szakmai felkészültsége pedig biztosítja, hogy a jogszabályoknak megfelelő dokumentációk elkészítése mellett a problémák megoldásának lehetőségeit is megadjuk.

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.