Katalógus és prospektus készítés

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Grafikai tervezéstől a nyomdai előállítási

A sikeres katalógus készítés az egyediségben rejlik, – miben más, mint a többi? – a válasz az egyedi lehetőségek alkalmazása, megvalósítása, ami összhangban van a színekkel, formákkal és esztétikus megjelenést kölcsönöz új nyomdai termékének!
Katalógus készítése során a tervező grafikusra van bízva a látványelemekben gazdag megoldások, sablonok kialakítása, az egész arculat megtervezése, a kiadvány tördelése, szövegszerkesztése és a nyomdai előkészítés minden fázisa. Fontos a kellő szakmai tudás – a szépérzék, mert minden kis grafikának, illusztrációnak, alányomatnak, szövegtagolásnak, tördelési elrendezésnek fontos és meghatározó jelentősége lehet a kész katalógusterv során!
Cégének, üzletének és vállalkozásának céges logót, logó-tervet is készítünk, amennyiben szükséges! Termékkatalógusát betördeljük, szerkesztjük. A katalógus kezdeti lépéseihez tartozhat – az eredetik, felvételek, fotók és képek szkennelése, képfeldolgozása (retusálás, színállítás – színkorrekció és a képek hátterezése). A termékek lefotózását, tárgyfotózást (termékfotó készítését) is vállaljuk, így biztosan tökéletes, tűéles fotók készülnek a termékeiről, amiket a katalógusban szeretne megjelentetni.

A szép és átlátható katalógus titka, ha úgy készítjük el, hogy ne legyen zsúfolt, a színek és formák harmonizáljanak egymással és legyen benne egyediség, ami megkülönbözteti más katalógusoktól! Legyen büszke rá és varázsolja el ügyfélkörét, megrendelőit új és látványos nyomdai kiadványával a katalógussal. Nálunk mindegy mivel foglalkozik a cége (nem ez határozza meg a katalógus megjelenését), hogy mit reklámoz vagy mit szeretne eladni, a végtermék igazán egyedi és tökéletes formát fog ölteni, ezt garantálhatjuk! Áttekintjük cége, vállalkozása tevékenységét és eddigi megjelenését, termékeit stb. és ez alapján készítjük el, tervezzük meg cégének látványos katalógusát és minőségi prospektusát. Térjen el a szokványostól, igényes és egyedi prospektusoktól, katalógusoktól!

A megnyerő üzleti katalógus, reklám prospektus, céges brosúra és termékajánló célja, a közérthető közlés – áttekinthetően elrendezett termékfotók és hozzátartozó leírások, szövegek és árak megjelenítése! Ez kiegészülhet a szolgáltatások bemutatásával és cégismertetővel is, mely lehet akár több nyelven is! Nyelvi mutációk (angol, német, olasz stb.) elkészítése is megoldható. Továbbá akad arra is példa, hogy egy kész idegen nyelvű katalógust kell magyarosítani, azaz magyar nyelven való elkészítését kérik tőlünk. Ez esetben, megkapjuk a szerkeszthető forrás anyagot, fotókat és betűtípusokat is. Ilyenkor minden elem, grafika a helyén marad csak, a külföldi – idegen nyelvet cseréljük ki a megfelelő magyar nyelvezetre!

Katalógus, prospektus készítés történhet több okból kifolyólag például kiállításra, rendezvényre, ünnepségre, vásárokra, expóra vagy termékei bemutatására, ismertetésére és a sikeres eladás céljából. 

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.