Magyar nyelvi tréning


Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.

 

Tréning leírása

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. Az magyar nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Miért minket válassz?

- személyre szabott képzés
- interaktív tantermek
- kellemes tanulói légkör
- fiatalos és profi tanári kar
- nyelvvizsga ügyintézés
- 12 órás ügyfélfogadás
- telefonos ügyfélfogadás hétfőtől vasárnapig
- ingyenes szintfelmérő
- ingyenes tananyag
- kedvezmények minden korosztály számára
- folyamatosan megújuló akciók
- munkaügyi kedvezmények 
- magánoktatás
- korrepetálás
- munkalehetőség
- tanúsítvány a képzés elvégzésével

Tréning típusok

Kezdő, alapfokú

Ha még csak most ismerkedsz az magyar nyelvvel, ez a kurzus való neked. Az órák során barátságos légkörben tanulhatod meg az alapvető nyelvtani szerkezeteket, az alapszókincset, valamint a kiejtés szabályszerűségeit. A tanultakat természetesen szóban is gyakoroljátok majd, hogy ne legyen olyan száraz és a tanfolyam végére képes legyél egyedül is kommunikálni egy nyaralás vagy üzleti út alkalmával. Az oktatás minimum 3 maximum 7 fős csoportokban zajlik, igény esetén akár magánóraként is.

Középhaladó/Újrakezdő

Már tanultad az magyar nyelvet, de úgy érzed, sokat felejtettél? Ezzel a kurzussal felfrissítheted a tanultakat. Az órák során barátságos légkörben idézheted fel a már elsajátított alapokat, bővítheted a szókincsedet, hogy a kurzus végén összefüggően, folyékonyan, részletesen, még több igeidőben ki tudd kifejezni magad írásban és szóban egyaránt. Az oktatás minimum 3 maximum 7 fős csoportokban zajlik, igény esetén akár magánóraként is.

Mester/Felsőfok

Ha már magabiztosan beszéled az magyar nyelvet középszinten, de esetenként keresned kell a szavakat és zavarba hoznak a bonyolultabb nyelvtani szerkezetű mondatok, ez a kurzus való neked. Az órák során barátságos légkörben egészítheted ki már meglévő tudásodat, hogy később az összetettebb szövegek, egy üzleti levél megírása vagy akár tárgyalási kommunikáció gördülékenyen menjen.

Szintfelmérő

Ingyenes szintfelmérő tesztünk kitöltése segít neked felmérni a tudásod, nekünk pedig kiválasztani számodra az ideális csoportot, hogy gond nélkül, tempósan tanulhass.

Szaknyelv

Szakmai nyelvvizsga megszerzéséhez, (magyar országon működő) külföldi cégekhez való elhelyezkedéséhez ajánljuk ezt a tanfolyamot, vagy ha esetleg külföldi publikációkat, szakmai folyóiratokat olvasnál.

Külföldi munkavállalás

Segítünk elindulni! Akár a magyar nyelvtani alapokat szeretnéd megtanulni, akár a már meglévő nyelvtudásodat egészítenéd ki az adott szakterület szókincsével, keress minket bizalommal! A képzés során nagy szerepet kap a beszédtechnika, hogy ne okozzon gondot a kiejtés és a kommunikáció.

Fordítás, tolmácsolás

Vállaljuk pályázati anyagok, üzleti tervek, önéletrajzok, honlapok, szerződések, prezentációk, cégbemutatók, termékismertetők magyar fordítását. Tolmácsolunk üzleti tárgyalásokon, konferenciákon, szakmai tréningeken, előadásokon, kiállításokon és magánjellegű találkozókon is.

Nyelvvizsga felkészítő (B1, B2, C)

Egy magyar nyelvvizsgafelkészítő-tanfolyam során kifejezetten a választott vizsgaközpontnak és a nyelvvizsga szintjének megfelelően készítünk fel típusfeladatok segítségével.

Vállalati oktatás

Egyéni igények szerint vállaljuk céges magyar nyelvi képzések, tréningek szervezését, lebonyolítását. Az magyar képzés tematikáját és intenzitását előzetes egyeztetés alapján határozzuk meg.

Online oktatás

A távoktatást azoknak ajánljuk, akik pénz vagy idő híján nem tudnak magyar nyelvtanfolyamra járni, de szívesen tanulnának. Csoportosan és egyénileg is lehetőség van magyar online órára, ami intenzitását egyeztetés és szintfelmérés után együtt határozzuk meg.

Magánórák

Ha úgy érzed, egyedül jobban tanulsz és a saját tempódban szeretnél haladni, keress fel minket, hogy egyeztessük, milyen intenzitású és hosszúságú magyar tanfolyamra van szükséged. ( Lehetőség van magánoktatásra a környék legjobb óradíjaival. Részletekért kérjük keress meg minket! + 36 20 496 6900)

Tanfolyam árak (A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák és az árváltozás jogát fenntartjuk!)  

Az árainkat ide kattintva tekintheti meg.

Csoportbeosztás

Már 3 fő-töl indítunk magyar nyelvi képzéseket, a maximális csoportlétszám minden esetben 7 fő. Minden csoport esetében egyénre szabott tanfolyam időbeosztás!

Részletfizetés

Első részlet az magyar tréningre való jelentkezéskor a teljes képzési díj 50 %-a. Második részlet a képzés harmadik órájának megkezdésekor. Előre egyeztetéssel,  egyedi részletfizetési lehetőség is megoldható. Helyfoglaló minden esetben a teljes képzési díj 50 %-a mely a képzés díjából levonásra kerül.

Képzések intenzitása

Magyar tanfolyamaink magyar szuper intenzív (5x2), magyar intenzív-(4x2) és magyar normál (2x2) ütemben, valamint hétvégi rendben zajlanak 2-6 órás beosztásban, 45- illetve 90 perces időintervallumokkal. Az adott képzés beosztása a mindenkori csoporttól függ.

Képzési helyszínek

Magyar nyelvi képzéseink, valamint a pécsi nyelvtanfolyamok képzési helyszínének központja Pécsett, a Madách Imre u. 30. szám alatt található. Különböző helységeken a bólyi-, mohácsi-, szigetvári-, sásdi-, szentlőrinci-, villányi-, siklósi-, pellérdi-, harkányi-, komlói- - és vonzáskörzetükben lévő - nyelvtanfolyamok szervezését is vállaljuk, azok indítása pedig létszámtól és ütemezéstől függ.

Vállalkozása van? Elszámolható-e a képzés?

A mindenkori törvényi hatályoknak megfelelően

Jogosult vagyok valamilyen kedvezményre? Részt vehetek-e bármilyen akcióban?

részletek >

Vállalkozása van? Több munkavállalót íratna be a képzésre, kérjen egyedi ajánlatot!

részletek >

Amennyiben jelentkezem a képzésre mik a szerződési feltételek?

A mindenkori hatályos szerződési feltételek az Á.SZ.F.-ben olvashatóak!

Igényelhető-e a képzésre állami támogatás? Mik a feltételek?

Jelenleg semmilyen formában nem igényelhető a képzésre állami támogatás. Kövessen nyomon bennünket közösségi oldalainkon, hogy a lehető leghamarabb kapjon információkat az állami támogatásokról! 

Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.