MS Office és egyéb irodai felhasználó

 

Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.

A tréning leírása

Szövegszerkesztés alapjai

Az oktatás célja a szövegszerkesztés alapfogalmainak megismerésén túl az alapvető tartalmi szerkesztés és formázás műveleteinek, alapvető tipográfiai szabályoknak és az elektronikus dokumentum kezelésének megismerése, illetve készség szintű használatának elsajátítása. A tréning során a hallgatók megismerkednek a digitális írástudomány műfajával, elsajátítják nagyobb szakmai jellegű dokumentációk elkészítésének és publikálásának technikáit, ezzel alkalmasak lesznek precíz és tetszetős szövegek gyors elkészítésére.

Táblázatkezelés alapjai

A képzés során a hallgatók elsajátítják az alapvető számítási műveleteket, megismerkednek a leggyakrabban használt függvényekkel, képletekkel, hivatkozási módokkal, majd erre a tudásra építve kimutatásokat készíthetnek, adatlistákat kezelhetnek, melyeket diagramok formájában tetszetősen és átláthatóan jeleníthetnek meg. A képzés célja a táblázatkezelés alapfogalmainak megismerésén túl az alapvető számítási műveletek és az általánosan használt függvények megismerése, és készség szintű használatának elsajátítása.

Prezentációk, bemutatók készítése

Képzésünk keretében a kezdő lépésektől kezdve a teljes prezentáció elkészítésének folyamatáig mutatjuk be a program lehetőségeit. A hallgatók megismerkednek effektek beépítésének és kezelésének lehetőségeivel, képek és szövegek manipulációjának eszközeivel, valamint hangok, videók, animációk beépítésével prezentációjukba. A program segítségével bemutatókat, előadásokat, termék-, és cégbemutatókat, akár kirakati reklámfelületet készíthetünk projektor, ill. képernyős megjelenési formában.

Tréning díja

24 óra - 71.800 Ft helyett 35.900 Ft

Első részlet a teljes képzési díj 50 %-a, ami a tréningre történő beiratkozáskor kerül befizetésre. A fennmaradó összeget a képzés harmadik órájának megkezdéséig kötelesek a tanulók befizetni. Előre egyeztetéssel, egyedi részletfizetési lehetőséget is tudunk biztosítani. A feltüntetett árak forintban értendők és az áfát nem tartalmazzák!

A tréning elvégzésével a tanulók Baranya Oktatóközpont által kiállított magyar nyelvű tanúsítványt kapnak.

Mit tartalmaz az ár? 

  • tananyag

  • vizsgadíj

  • igény esetében laptop

  • gyakorlati hely

  • sikeres vizsga esetében bizonyítvány / tanúsítvány

Első lépések

A tréning elindítása minden esetben egy nulladik „tájékoztató tanórával” kezdődik. Ennek keretében a tanulók és a tanár megismerkedhetnek egymással, majd egy szintfelmérő teszt megírását követően együtt alakíthatják ki az órák tematikáját, intenzitását és a tanórák kezdésének időpontjait. Nálunk a rugalmasság alapvető szempont: egy olyan személyre szabott oktatási rendszert kínálunk, mely teljes mértékben a hallgatók igényei szerint működik. Amennyiben a tanuló úgy ítéli meg, hogy nem az elvárásainak megfelelő oktatásban fog részesülni, minden további következmény nélkül elállhat a szerződéskötéstől.

Az oktatásról

Célorientált tréningeink kiscsoportos (3-6 fős) és magánoktatás keretében zajlanak, 2-6 órás beosztásban, 45 illetve 90 perces modulokban. A tréningek hétköznap és hétvégi időpontokban egyaránt elindulnak, ezzel is kedvezve azoknak a munkavállalóknak, akik a mindennapjaikba nehezen tudják beilleszteni a tanórákon való rendszeres megjelenést. Kezdőtől felsőfokú szintig, normál és intenzív ütemben képezzük a tanulókat, attól függően, hogy a cél hobbi, tanulás, vagy munkavállalás. A tanórák közé, amennyiben ezt a tanulók kérik, 5-15 perces szüneteket iktatunk be.

Képzési helyszínek

MS Office- és egyéb irodai szoftverhasználói tréning, valamint a pécsi tréningeink képzési helyszínének központja Pécsett, a Madách Imre u. 30. szám alatt található. Különböző helységeken a bólyi-, mohácsi-, szigetvári-, sásdi-, szentlőrinci-, villányi-, siklósi-, pellérdi-, harkányi-, komlói- - és vonzáskörzetükben lévő tréningek szervezését is vállaljuk, azok indítása pedig létszámtól és ütemezéstől függ.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik még egyáltalán nem, vagy csak felületesen ismerik a használni kívánt programokat, esetleg hosszú idő elteltével szeretnék feleleveníteni ismereteiket egy új munkakör betöltéséhez, irodai asszisztensként kívánnak elhelyezkedni, vagy saját adminisztratív feladataikat szeretnék magasabb szinten elvégezni.

Vállalkozása van? Elszámolható-e a képzés?

A mindenkori törvényi hatályoknak megfelelően

Jogosult vagyok valamilyen kedvezményre? Részt vehetek-e bármilyen akcióban?

részletek >

Vállalkozása van? Több munkavállalót íratna be a képzésre, kérjen egyedi ajánlatot!

részletek >

Amennyiben jelentkezem a képzésre mik a szerződési feltételek?

A mindenkori hatályos szerződési feltételek az Á.SZ.F.-ben olvashatóak!

Igényelhető-e a képzésre állami támogatás? Mik a feltételek?

Jelenleg semmilyen formában nem igényelhető a képzésre állami támogatás. Kövessen nyomon bennünket közösségi oldalainkon, hogy a lehető leghamarabb kapjon információkat az állami támogatásokról! 

Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.