Kiadványszerkesztő


Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.


A tréning leírása

Vállalkozások bemutatásának egyik elengedhetetlen platformja a kiadvány. A "kiadvány" egy gyűjtőszó, amely magába foglalja azokat a nyomdai előállítással kivitelezhető termékeket, amelyek megjelenésükben és tartalmukban alkalmasak egy cég, termék vagy szolgáltatás bemutatására. A kiadványok tervezése, szerkesztése magas fokú szakmai felkészültséget kíván, mivel nem csak a kiadványt felépítő fotók, szövegek esetleg grafikák, címkék, logók elrendezéséről kell gondoskodni, hanem az elkészült anyag nyomdatechnikai előkészítéséről, kivitelezhetőségéről is. Emellett nem elhanyagolható a színszabványok, a felhasznált anyagok, és számtalan technológiát kiszolgáló grafikai szoftverek ismerete sem.

A kiadványszerkesztés önmagába foglalja kiadványok, brosúrák, könyvek, magazinok, katalógusok, valamint logók és arculati elemek szerkesztését. Egy sikeres munka elengedhetetlen feltételei az olvashatóság, megfelelő tipográfia kiválasztása, megfelelő minőségű legális fotó használata, minőségi logók, emblémák, arculati megfelelőség, és a megfelelő nyomtatott felület. Egy kiadvány akkor tekinthető professzionális színvonalúnak, ha az megjelenésében utal a kiadványt felhasználni kívánó cég arculatára.

Tréning ára

24 óra - 99.980 Ft helyett 49.990 Ft 

Első részlet a teljes képzési díj 50 %-a, ami a tréningre történő beiratkozáskor kerül befizetésre. A fennmaradó összeget a képzés harmadik órájának megkezdéséig kötelesek a tanulók befizetni. Előre egyeztetéssel, egyedi részletfizetési lehetőséget is tudunk biztosítani. A feltüntetett árak forintban értendők és az áfát nem tartalmazzák!

A tréning elvégzésével a tanulók Baranya Oktatóközpont által kiállított magyar nyelvű tanúsítványt kapnak.

Mit tartalmaz az ár? 

  • tananyag

  • vizsgadíj

  • igény esetében laptop

  • gyakorlati hely

  • sikeres vizsga esetében bizonyítvány / tanúsítvány

Első lépések

A tréning elindítása minden esetben egy nulladik „tájékoztató tanórával” kezdődik. Ennek keretében a tanulók és a tanár megismerkedhetnek egymással, majd egy szintfelmérő teszt megírását követően együtt alakíthatják ki az órák tematikáját, intenzitását és a tanórák kezdésének időpontjait. Nálunk a rugalmasság alapvető szempont: egy olyan személyre szabott oktatási rendszert kínálunk, mely teljes mértékben a hallgatók igényei szerint működik. Amennyiben a tanuló úgy ítéli meg, hogy nem az elvárásainak megfelelő oktatásban fog részesülni, minden további következmény nélkül elállhat a szerződéskötéstől.

Az oktatásról

Célorientált tréningeink kiscsoportos (3-6 fős) és magánoktatás keretében zajlanak, 2-6 órás beosztásban, 45 illetve 90 perces modulokban. A tréningek hétköznap és hétvégi időpontokban egyaránt elindulnak, ezzel is kedvezve azoknak a munkavállalóknak, akik a mindennapjaikba nehezen tudják beilleszteni a tanórákon való rendszeres megjelenést. Kezdőtől felsőfokú szintig, normál és intenzív ütemben képezzük a tanulókat, attól függően, hogy a cél hobbi, tanulás, vagy munkavállalás. A tanórák közé, amennyiben ezt a tanulók kérik, 5-15 perces szüneteket iktatunk be.

Képzési helyszínek

Kiadványszerkesztő képzéseink, valamint a pécsi tréningeink képzési helyszínének központja Pécsett, a Madách Imre u. 30. szám alatt található. Különböző helységeken a bólyi-, mohácsi-, szigetvári-, sásdi-, szentlőrinci-, villányi-, siklósi-, pellérdi-, harkányi-, komlói- - és vonzáskörzetükben lévő - tréningek szervezését is vállaljuk, azok indítása pedig létszámtól és ütemezéstől függ.

Kiknek ajánljuk?

Kreatív szemléletű embereknek, akik a grafika és a marketing világában szeretnének elhelyezkedni, vagy már meglévő tudásukat szeretnék magasabb szintre emelni, vállalkozóknak, akik saját üzleti sikereiket egy kis arculat megtervezésével kívánják megalapozni.

Vállalkozása van? Elszámolható-e a képzés?

A mindenkori törvényi hatályoknak megfelelően

Jogosult vagyok valamilyen kedvezményre? Részt vehetek-e bármilyen akcióban?

részletek >

Vállalkozása van? Több munkavállalót íratna be a képzésre, kérjen egyedi ajánlatot!

részletek >

Amennyiben jelentkezem a képzésre mik a szerződési feltételek?

A mindenkori hatályos szerződési feltételek az Á.SZ.F.-ben olvashatóak!

Igényelhető-e a képzésre állami támogatás? Mik a feltételek?

Jelenleg semmilyen formában nem igényelhető a képzésre állami támogatás. Kövessen nyomon bennünket közösségi oldalainkon, hogy a lehető leghamarabb kapjon információkat az állami támogatásokról! 

Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.