Időskori oktatás / Otthoni felhasználó


Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.

 

A tréning leírása

A képzés tematikája megegyezik az MS Office- és egyéb irodai szoftverhasználó tanfolyam tematikájával, ám mivel az idősebb korosztály számára nem feltétlenül a munkavégzés a cél, így a témakörök csak felületesen kerülnek bemutatásra, kiegészítve mindezt a számítógépes levelezés (e-mail) használatával, bővebb ismereteket adunk saját számítógépük, operációs rendszerük megismeréséhez, programok telepítéséhez, illetve azok futtatásához, alap szoftverek használatához, az interneten való tájékozódás, keresés lehetőségeihez.

Tréning díja

24 óra - 71.800 Ft helyett 35.900 Ft

Első részlet a teljes képzési díj 50 %-a, ami a tréningre történő beiratkozáskor kerül befizetésre. A fennmaradó összeget a képzés harmadik órájának megkezdéséig kötelesek a tanulók befizetni. Előre egyeztetéssel, egyedi részletfizetési lehetőséget is tudunk biztosítani. A feltüntetett árak forintban értendők és az áfát nem tartalmazzák!

A tréning elvégzésével a tanulók Baranya Oktatóközpont által kiállított magyar nyelvű tanúsítványt kapnak.

Mit tartalmaz az ár? 

  • tananyag

  • vizsgadíj

  • igény esetében laptop

  • gyakorlati hely

  • sikeres vizsga esetében bizonyítvány / tanúsítvány

Első lépések

A tréning elindítása minden esetben egy nulladik „tájékoztató tanórával” kezdődik. Ennek keretében a tanulók és a tanár megismerkedhetnek egymással, majd egy szintfelmérő teszt megírását követően együtt alakíthatják ki az órák tematikáját, intenzitását és a tanórák kezdésének időpontjait. Nálunk a rugalmasság alapvető szempont: egy olyan személyre szabott oktatási rendszert kínálunk, mely teljes mértékben a hallgatók igényei szerint működik. Amennyiben a tanuló úgy ítéli meg, hogy nem az elvárásainak megfelelő oktatásban fog részesülni, minden további következmény nélkül elállhat a szerződéskötéstől.

Az oktatásról

Célorientált tréningeink kiscsoportos (3-6 fős) és magánoktatás keretében zajlanak, 2-6 órás beosztásban, 45 illetve 90 perces modulokban. A tréningek hétköznap és hétvégi időpontokban egyaránt elindulnak, ezzel is kedvezve azoknak a munkavállalóknak, akik a mindennapjaikba nehezen tudják beilleszteni a tanórákon való rendszeres megjelenést. Kezdőtől felsőfokú szintig, normál és intenzív ütemben képezzük a tanulókat, attól függően, hogy a cél hobbi tanulás, vagy munkavállalás. A tanórák közé, amennyiben ezt a tanulók kérik, 5-15 perces szüneteket iktatunk be.

Képzési helyszínek

Időskori oktatás / Otthoni felhasználó tanfolyam, valamint a pécsi tanfolyamaink képzési helyszínének központja Pécsett, a Madách Imre u. 30. szám alatt található. Különböző helységeken a bólyi-, mohácsi-, szigetvári-, sásdi-, szentlőrinci-, villányi-, siklósi-, pellérdi-, harkányi-, komlói- - és vonzáskörzetükben lévő - tanfolyamok szervezését is vállaljuk, azok indítása pedig létszámtól és ütemezéstől függ.

Kiknek ajánljuk?

Tanfolyamunk az idősebb korosztálynak szól, azon belül is azoknak, akik szeretnék jobban megismerni az internet és a számítógép világát, ezzel eleget téve a 21. század egyre erősödő követelményeinek, miszerint egy alap számítógép-felhasználói tudás már nélkülözhetetlen mindennapjaink során.

Vállalkozása van? Elszámolható-e a képzés?

A mindenkori törvényi hatályoknak megfelelően

Jogosult vagyok valamilyen kedvezményre? Részt vehetek-e bármilyen akcióban?

részletek >

Vállalkozása van? Több munkavállalót íratna be a képzésre, kérjen egyedi ajánlatot!

részletek >

Amennyiben jelentkezem a képzésre mik a szerződési feltételek?

A mindenkori hatályos szerződési feltételek az Á.SZ.F.-ben olvashatóak!

Igényelhető-e a képzésre állami támogatás? Mik a feltételek?

Jelenleg semmilyen formában nem igényelhető a képzésre állami támogatás. Kövessen nyomon bennünket közösségi oldalainkon, hogy a lehető leghamarabb kapjon információkat az állami támogatásokról! 

Kérdésed van? Hívj MOST!
+36 20 / 496 6900+36 72 / 497 731
vagy KÜLDJ mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címre
vagy kattints a 
kapcsolati űrlapra
esetleg KERESS FEL személyesen az alábbi címen
H-7624 Pécs, Madách Imre u. 30
.