Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha indoor aktivitás, akkor a roll-up banner kézenfekvő választás! Gazdaságos és egyszerre magas minőségű vizuális megjelenést biztosít cége számára. A roll-up testben a nyomat feltekerve helyezkedik el, így szállítása könnyű és a grafika sem sérülhet meg. Alábbiakban széles kínálatot talál, melyben rendelkezésére állnak egészen kis méretű és órási roll-up állványok, valamint kifejezetten alacsony árú és prémium szerkezetek. Így biztosan megtalálja az Ön számara leginkább megfelelő roll-up bannert.

Roll-Up standard

A Standard roll-up a legkedvezőbb árfekvésű kiállítási és promóciós reklámeszköz. Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges. A roll-up állvány nagy méretben háttérként is használható. A szerkezet formavilága letisztult, működési elve egyszerű, jól bevált konstrukció. A banner, nyomat a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van a szállítási közben esetlegesen bekövetkező sérülésektől. A nyomat cseréje műhelyünkben megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászon hordótáskával a szállítás könnyedén megoldható.

Szélesség: 50, 85, 100, 120, 150, illetve 200 cm
Magasság: 150, 200 cm

Roll-Up exkluzív

Finoman ívelt, krómozott végzárókkal és elegáns külsejével emlékezetes megjelenést kínáló, kis helyigényű reklámeszköz, amit exkluzív helyszínekre vagy kiemelt fontosságú rendezvényekre, bemutatókra ajánlunk. Az Exkluzív roll-up szerkezet masszív felépítésű, tartós konstrukció. Az alján állítható magasságú lábak segítenek beállítani az állványt, hogy egyenetlen talajon is függőlegesen álljon. Az igényes formatervezésnek köszönhetően kihajtható lábak nélkül is stabilan tartja a reklámfelületet és vastagabb, nehezebb bannereket is elbír. Bélelt vászon hordótáskában szállítható. Egy- illetve kétoldalas kivitelben is elérhető.

Szélesség: 85, 100, 120, illetve 150 cm
Magasság: 200 cm

Roll-Up óriás

Óriási méretű Roll-up banner, mely nagyméretű hátfalként is alkalmazható. Használata egyszerű, felállításához nem szükséges szakértelem. Az Óriás Roll-up nagy méretű reklámfelületének köszönhetően emlékezetes megjelenést biztosít. A nyomat a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van az esetleges szállítási sérülésektől. A grafika cseréje műhelyünkben megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászon hordótáskával a szállítás könnyedén megoldható.

A teleszkópos hátsó tartórúd fokozatmentesen állítható három méteres magasságon belül, így egyedi méretben is elkészíthető.

Szélesség: 85, 100, 120, 150, illetve 200 cm
Magasság: 250 – 300 cm

Roll-Up kétoldalas

A nyomatok egymásnak háttal helyezkednek el, ezáltal a reklámfelület két oldalról látható, egymástól függetlenül cserélhető. A nyomatok a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkednek el, így minimális helyet foglalnak és védve vannak a szállítási sérülésektől. A 120 cm széles rollupokhoz már kettő tartórúd biztosítja a nyomatok megfogatását. A natúr eloxált alumínium felületet világosabb hátterű grafikákhoz ajánljuk, a fekete por-festett szerkezet pedig a sötét grafikákat hangsúlyozza. A grafika cseréje műhelyünkben megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászon hordótáskával a szállítás is megoldott.

Szélesség: 85, 100, és 120 cm
Magasság: 200 cm

 

 

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.