Világító tábla

 Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egy jól kitalált és megtervezett világító tábla, továbbá jó minőségben elkészített reklámtábla (vagy más néven reklámfelirat, világító tábla, világító doboz) az egyik legfeltűnőbb és leghatékonyabb vizuális kommunikációs eszköz egy üzlet, illetve egy vállalkozás bemutatására. A világító tábla egyszerre üdvözöl, tájékoztat és invitál. Jellegéből következtetni lehet a vállalkozás profiljára, méretére, illetve a kiviteléből és legfőképp a kivitelezés minőségéből még az adott vállalkozás gazdasági helyzetére is. Nem véletlen, hogy a multinacionális vállalatok különös gondot fordítanak a cégfelirataik megalkotására, illetve az egyes telephelyeik, üzleteik világító reklámtábláinak, világító feliratainak egységes, magas minőségű kivitelére. Manapság, amikor mindenki első pillantásból alkot ítéletet bármiről, talán mondanunk sem kell, milyen nagy jelentősége van annak például, hogy egy világító reklámfelirat milyen kivitelű és milyen állapotban van.

Arculathoz illeszkedő egyedi világító reklámtábla készítés

A kiviteleket illetően, rengeteg lehetőség közül lehet kiválasztani a cég arculatának, márkájának megjelenítésére leginkább megfelelő megoldást. Lehet habbetű, világító dobozbetű, világító vagy nem világító tábla, neonfelirat, konzolos cégér, esetleg totemoszlop, vagy reklámtorony. De az egyes felsorolt kategóriákon belül is rengeteg kiviteli változat lehetséges. Szakértő kollégáink tanácsaikkal segítik a választást, vagyis a végleges kivitel megalkotásának folyamatát. De nemcsak a kivitelben, hanem már a logó megalkotásában is hatékony támogatást tudunk nyújtani grafikus-látványtervező kollégáink segítségével, hogy megalkothassuk az Ön cége számára legjobb, legmegfelelőbb logót, illetve színvilágot. A világító reklámtábla kivitelezésében pedig rendkívül precíz, gyors és minőségi munkát biztosítunk.

Világító tábla típusok

Az egyes világító tábla típusokat elsősorban a felhasználás helye, a megvilágítás (külső, vagy belső), a méret és különbözteti meg egymástól. A LED-del készült világító reklámtábla a korszerű technológiának köszönhetően megengedi az elegáns, vékony profil alkalmazását. Nagy fényerejű LED reklámtáblákat aszerint különböztetjük meg, hogy hány oldalon világít: egy vagy két oldalon világító tábla, teljes felületén világító doboz, indirekt világító betűk.

 

 

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.