Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kisméretű matricákat, öntapadós címkéket mind gyártó, mind forgalmazó cégek, importőrök is használhatnak termékek vagy azok csomagolásainak jelölésére. A felhasználástól függően van igény a különféle címkék gyártására: műanyag (vinyl) vagy papíralapú, kültéri vagy beltéri, színes vagy egyszínű, négyszög alakú vagy éppen egyedi formára vágott címkére van-e szükség.

A digitális technológiának köszönhetően ma már egész kis példányszámú megrendelést is kedvező áron tudunk teljesíteni akármilyen matricáról legyen is szó.

Standard formájú matrica nyomtatás

Leginkább a téglalap alakú öntapadó matrica nyomtatás népszerű, de gyakran illik cégek arculatába a kör vagy az ellipszis formájú öntapadós matrica is. Ajánlatkérésnél kérjük, jelezze, hogy az öntapadó címke, matrica kül- vagy beltérbe kerül.

Egyedi formájú matrica nyomtatás

Kisebb mennyiségű egyedi formájú címke vagy matrica nyomtatását digitális technológiával végezzük, itt nem befolyásolja az árat, hogy a grafika hány színt tartalmaz. Amennyiben a címke vagy matrica extra igénybevételnek van kitéve laminálhatjuk is, mely védi az UV sugárzástól, külső behatásoktól.

Műgyantás matrica készítés

A műgyantás vagy dombormatrica, egy öntapadós vinyl, melynek nyomtatott oldalán műgyanta bevonat van, ez kelti a matrica 3D hatását. A műgyantás matrica bel- és kültéren egyaránt jól alkalmazható, víznek, UV sugárzásnak ellenáll, az átlátszó műgyanta réteg nem sárgul vagy repedezik. A műgyantás dombormatrica alkalmazható műszaki cikkek, gépek, sapka, póló, egyéb termékek emblémázására; ajánlatkérésnél kérjük megadni, hogy a matrica milyen felületre lesz ragasztva.

Termékcímke gyártás

A termékazonosításra használt címke legelterjedtebb formája a matt papírcímke, ennek mérete bármilyen lehet, ugyanis a nyomtatás után ritzeljük, vágjuk a megadott méretre. A rendelt mennyiség határozza meg, hogy az öntapadó termékcímkét digitális nyomtatással vagy ofszet technológiával készítjük. Amennyiben jobb minőségű termékcímke az igény, érdemes vinyl alapanyag mellett dönteni, ez esetben átlátszó termékcímke is rendelhető.

egyedi ajánlat

Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.