Tűzijátékot szeretnél a Szülinapi bulira, Kerti partyra, vagy esetleg az Esküvődre? Színpadi produkciódhoz? …Vagy ennél is többre vágysz? Nagyszabású tűzijátékot szeretnél? Csapatunk megoldást kínál minden jellegű és méretű, szabadon felhasználható, vagy engedélyköteles pirotechnikai bemutatódhoz!

Bővebben... »

Céges rendezvényéhez lenne szüksége catering szolgáltatásra? A családi összejövetelnél főzés helyett szeretne teljes mértékig vendégeire koncentrálni? Bízza a profikra, és nem fogja csalódás érni.Legyen maradandó élmény a rendezvénye!

Bővebben... »

A tökéletesen megkomponált látvány ma már fontos része és eszköze egy sikeres rendezvénynek. Semmi sem fokozhatja jobban az ünnepi hangulatot, mint a bennünket körülölelő összhang, színek és fények megnyugtató harmóniája. 

Bővebben... »

A feladat jellegétől függően vállaljuk jól képzett biztonsági őr, illetve rendezvénybiztosító képesítéssel rendelkező szakember gárdánkkal a rendezvények zavartalanságának biztosítását, a ki- és beléptetés rendjének megszervezését és biztosítását, ruházat, csomagellenőrzés végrehajtását. Rendzavarás esetén a szükséges intézkedéseket megtesszük.

Bővebben... »

Az esküvőktől a sajtótájékoztatókig, akár egy csapatépítő tréningről, akár egy kiállításról legyen szó, a beszédhangosítás elengedhetetlen kelléke a rendezvény céljának eléréséhez. Az Ön rendezvényén a látvány mellett a zene is főszerepet kap, ha profi hangtechnikus biztosítja a keverést, hogy egyetlen másodpercre se törjön meg a lelkesedés.

Bővebben... »

Fénytechnika bérlés, fénytechnika kölcsönzés. Bérelhető fénytechnikai és diszkótechnikai berendezések, kiegészítők. A profi rendezvények elengedhetetlen kelléke a látványos fénytechnika.

Bővebben... »