Sátor és Pavilon bérlés

 Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvénysátor bérlés:

Rendezvénysátrainkat széleskörű felhasználásra javasoljuk. Bérelhető sátraink védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai az eső a szél, valamint a tűző nap ellen is. Sátrainkat letisztult megjelenés jellemzi, az alumínium vázszerkezethez harmonikusan illeszkedik a hófehér sátor ponyva, ezért a rendezvénysátraink könnyen dekorálhatók, egyedi igények szerint díszíthetők, bár enélkül is impozáns megjelenést nyújtanak. A rendezvénysátrakat használhatjuk esküvői sátornak, sörsátornak, falunapokon, motoros találkozókon, sportesemények alkalmával, zenei fesztiválokon, családi ünnepekkor. Kis és nagyméretű vállalati rendezvények, családi napok, ügyféltalálkozók megtartására is kitűnően alkalmasak, egyszóval minden szabadtéri esemény alkalmával jó szolgálatot teljesítenek.

A  kölcsönözhető sátrak méretei az esemény nagyságához és a résztvevők számához igazíthatók, a 10-20 főt befogadni képes sátraktól egészen a több száz, akár ezer főt befogadni képes rendezvénysátrakig.

A kölcsönözhető rendezvénysátrakhoz számos kiegészítő bérelhető. Egyenetlen, murvás, ázott, esztétikailag nem megfelelő talajon a sátorhoz szervesen illeszkedő padlózatot ajánlunk mellyel a kisebb-nagyobb szintkülönbségek is kiküszöbölhetők. A sátor padlózat egy stabil acél-alumínium szerkezet, fa járófelülettel ellátva. Használatával a felállításra kerülő bútorok, székek és asztalok billegése elkerülhető, egyenletes, esztétikus járófelületet kapunk. Igény esetén a padlózathoz különböző színű szőnyegezés is bérelhető alkalmazkodva a dekoráció többi eleméhez. Esküvői sátrakhoz javasoljuk a padlózatra telepíthető táncparkettet.  Az  alapvilágítás mellett  bérelhető ötágú csillár, melynek használatával elegáns megjelenést biztosíthatunk a rendezvénysátorban.

Rendezvénysátrainkhoz igény esetén ablakokkal ellátott ponyvát is tudunk biztosítani.

Party sátor kölcsönzés: 

Kisebb létszámú rendezvényekre, valamint kiegészítő sátornak ajánljuk a pagoda sátrat, amely elegáns megjelenésével minden rendezvény üde színfoltja.

A 3×3m-es és a 6×3m-es party sátrainkat megrendelőink előszeretettel használják sport rendezvényeken, családi napokon, vásárokon árusításra, rendezvénysátrak mellé kiegészítő sátornak.

A party sátrak különállóan is felállíthatók, valamint több sátrat egybe is építhetünk.

Összecsukható alumínium szerkezete gyors építést-bontást tesz lehetővé.

egyedi ajánlat

 Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.