Meghívók, ültetőkártyák, menükártyák készítése

 Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ültető és menü kártyák, asztal számok, ültető táblák

A 21.-ik században az esküvői etikett, mint fogalom egyre kevésbé értelmezhető, hisz megváltoztak a szokások, az igények. Az esküvőtök napja a Tinapotok, a legfontosabb, hogy boldogok legyetek és hogy minden a ti elképzeléseiteknek megfelelően alakuljon. Mindemellett azonban kedvesnek, barátságosnak és rendkívül vendégszeretőnek is kell lennetek. A vendégeitek azért jöttek, hogy jól érezzék magukat, veletek és általatok. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Nektek menü és ültető kártyáinkkal. Nálunk megtalálhatjátok amit kerestek, mivel kínálatunk a legegyszerűbbtől a legkreatívabbig terjed. Több száz háttérrel, kiegészítővel dolgozunk megteremtve a tökéletes  harmóniát a színek között.

Ültető kártyák

A „lesz, ahogy lesz, majd kialakul.” hozzáállás bizony nagy kavarodást tud eredményezni. Ha már kezdetben kezetekbe veszitek az irányítást és pontos  eligazítást adtok már az ülésrendet illetően is, megtettétek az első lépést a jó hangulat felé.

Menükártyák

A menükártya elegáns és praktikus része a rendezvénynek vendégfogadásnak. A szépen terített asztal egyik fő díszítő eleme.  A menükártyákról a meghívott vendégek pontosan tájékozódhatnak arról, milyen fogások kerülnek majd tálalásra az esküvői ebéden vagy vacsorán.

Ültető táblák

Nagyobb méretű esküvők esetén lehet rá szükség! Hiába teszünk mindenkinek ültető kártyát ha van 10 – 15 asztal és a 200 vendégnek végig kell nézni mindegyik asztalt.. Ezen probléma megoldása ha a bejáratnál 1 - 2 db "ültető táblát" rakunk ki amiből mindenki egy szempillantás alatt átlátja melyik is az "Ő" asztala!  Laminálva szállítjuk a szebb és tartósabb kivitel érdekében! Bármilyen egyéni elképzelést szívesen megvalósítunk!

egyedi ajánlat

 Kérdése van? Hívjon MOST!
+36 20 / 496 6900; +36 72 / 497 731
vagy KÜLDJÖN mail-t
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.