Fodrászat

A StudioA-t úgy álmodtuk meg, mint a stílusos, divatos fiatalok trendkövető fodrászata. Munkatársaink szakmai profizmusa és professzionális termékeink mellett mindig vendégeink maximális elégedettségét tartjuk szem előtt. A StudioA elkötelezett híve az egészséges hajnak, éppen ezért olyan márkák mellé tette le a voksát, amelyek nemzetközi szinten már bizonyítottak, ezért célunkként tűztük ki, hogy vendégeink számára is elhozzuk ezeket a professzionális minőségű termékcsaládokat. Folyamatos küldetésként tekintünk az legújabb hajvágási és hajfestési technikák elsajátítására, ezért kollégáink képzéseken szívják magukba a legfrissebb trendeket.

Szalonunkban világszínvonalú márkákkal dolgozunk, amelyek széles termékkínálatukkal és színpalettájukkal biztosítják, hogy minden egyes vendégünknek személyre szabott és maximális szolgáltatást nyújthassunk.

Gőzölős hajvasaló, ami nem szárítja a hajad!

A hagyományos hajvasalókkal ellentétben a Magic Steaming Iron gőzölős hajvasaló nem szárítja a hajadat, mivel a használat során magas nyomású gőzzel egyenesíti a hajat, és így a gőz azonnal körbeveszi hajszálakat, visszaadja a nedvességtartamukat és hidratálja azokat.

Brasil Cacau

Te hallottál már a Brasil Cacauról?

Olvasd el figyelmesen ha szeretnél tartós egyenes egészséges hajat és itt az idő,hogy kipróbáld!

Ajánlatkérés