Logótervezés

Az irányvonal kiválasztása után tovább dolgozunk a logo tervvel. Egészen a legapróbb részletekig finomítjuk, hogy a céloknak megfeleljen. Ha az első logó tervek közül nem sikerülne megtalálni a legmegfelelőbbet (ami ritka, de előfordulhat), a logókon változtatásokat végzünk, míg el nem éri a kívánt formát. Ha mindezek ellenére sem sikerül a megfelelő terv elkészítése, annak az lehet az oka, hogy a megismerési folyamatban valami elkerülte a figyelmünket vagy átsiklottunk fontos információk felett. Ebben az esetben újabb megbeszélésre van szükség, hogy feltárjuk ezeket a területeket. A formálás és alakítás fordulóinak a mennyisége a kiválasztott csomagtól függenek.

Családi fotózás

A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban: jó érzés visszanézegetni őket és minden fontos eseményt dokumentálhatunk velünk.

Esküvői fotózás

Az esküvőszervezés egyik legfontosabb állomása kreatív, mégis megbízható esküvői fotósok felkutatása.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózásokat több okból szeretem és praktikusnak is tartom, leginkább azért, mert így megismerhetem a párokat a hétköznapokban, esküvői ruhák és izgalom nélkül.